Ouders in school

Beste ouders/ verzorgers van Dynamis,

 

De corona maatregelen hebben ons als school een andere kijk gegeven op het ontvangen van ouders in de school. Voorheen was er elke ochtend een inloop waarbij de ouders mee naar binnen mochten, maar dit kan al bijna 2 jaar niet meer. Deze ontwikkeling van ’s ochtends geen ouders meer in school gaan wij vanaf nu officieel invoeren.

 

We hebben als school gemerkt dat het ‘s ochtends veel rustiger is in school en dat de lessen allemaal op tijd beginnen nu de leerlingen zelf naar binnen komen. We hebben hierbij ook gemerkt dat het de zelfstandigheid van de kinderen vergrootte. Om dit gevoel van rust en zelfstandigheid vast te houden, zetten wij ons huidige beleid voort. 

 

‘s Ochtends nemen de ouders buiten afscheid en komen de kinderen zelfstandig naar binnen.
 

Wij vinden persoonlijk contact met u belangrijk. Om dit te behouden gaan wij dit op een andere manier vorm geven.

 

Direct na schooltijd (13.45 uur t/m 14.00 uur) bent u vrijblijvend welkom in de school om samen met uw kind gericht te kijken naar het werk van uw kind. De leerkrachten hebben op dat moment pauze conform de CAO.

 

We vinden het wel belangrijk dat u de school ook echt kunt meemaken en beleven. Daarom zullen we als school minimaal één maal per thema een moment organiseren voor alle ouders. Dit is dan dus 5 keer per jaar. Ook is er de jaarlijkse kanjertraining met en voor ouders.

 

De ouders die ons als school ondersteunen met verschillende zaken zoals leesbegeleiding, OV, MR etc. kunnen uiteraard wel tijdens de lesdag in de school komen. 

 

Ouders van nieuwe kleuters en ouders die meekomen voor een verjaardag in de onderbouw kunnen ’s ochtends wel mee de school in.

 

Deze nieuwe ontwikkeling is reeds door de MR van Dynamis goedgekeurd.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Dynamis

update update