Op een Dynamis 2022!

Beste ouders/ verzorgers van Dynamis,

 

Allereerst wensen wij jullie allemaal de beste wensen voor 2022. Dat we er allemaal in het aankomende jaar vol nieuwe energie tegenaan kunnen gaan. Er zijn in 2021 mooie ontwikkelingen op onze school gestart waar we hopelijk in 2022 de eerste vruchten van gaan plukken. Er is een peutergroep gestart, een nieuwe rekenmethode, nieuwe leesboeken, nieuwe laptops, een nieuw instructiemodel, een nieuwe vakdocent gym (maart) en gezamenlijke thema’s. Laten we samen goed en positief gaan beginnen aan 2022.

 

Wij zijn blij dat we morgen de schooldeuren voor de leerlingen open kunnen doen en ze (hopelijk) weer in goede gezondheid in de klas te mogen hebben.

 

Dat de deuren open zijn voor de leerlingen wil nog niet zeggen dat alles weer is al het oude. We zitten helaas nog wel in een wereld met corona en de daarbij behorende regels. Deze zullen we op school dan ook blijven volgen. 

 

- Bij klachten van verkoudheid blijft een leerling thuis en laat zich testen. Bij een negatieve (zelf)test mag de leerling weer naar school.

- Bij een positieve uitslag blijft de leerling in quarantaine. Neem dan persoonlijk contact op met school. Zo kan de leerkracht in overleg met u bepalen hoe er online les gegeven wordt. Doe dit dan wel na 14.00 uur. Voor die tijd staat de leerkracht voor de groep les te geven.

- Leerlingen van groep 6 t/m 8 en teamleden wordt geadviseerd om 2x per week een preventieve zelftest af te nemen. 

- Er zijn voor de kinderen van groep 6 t/m 8 gratis zelftests beschikbaar. Deze krijgen de kinderen van hun leerkracht.

- Er is een dringend advies voor het dragen van mondkapjes in de gang voor de leerlingen van groep 6 t/m 8 en leerkrachten.

- Ouders mogen voorlopig alleen op afspraak in de school komen. 

 

Mocht er onverhoopt een leerkracht, ondanks vaccinatie of boostervaccinatie ziek worden, dan doen wij er alles aan om hiervoor vervanging te regelen. Mocht dit niet lukken, dan zijn wij genoodzaakt om de groep thuis te laten blijven. Dit proberen wij altijd zo direct mogelijk te communiceren. Het kan zijn dat dit ook ‘s morgens vroeg bekend wordt. Houdt u daarom de Kwieb ouderapp goed in de gaten. Wanneer u geen opvang kunt regelen, bieden wij als school altijd noodopvang aan. Uw kind zal dan met eigen werk bij een andere groep worden geplaatst.

 

Het bovenstaande vraagt veel van u als ouder en ons als school. Wij zien dit uiteraard het liefst ook anders, maar het belangrijkste is dat de school open kan blijven en wij de leerlingen goed les kunnen blijven geven. Dit is mogelijk als wij samenwerken en elkaars gezondheid goed in de gaten houden.

 

Met vriendelijke nieuwjaarsgroet,

 

Team Dynamis

newyear newyear