Weer gymles op school!

Beste ouders/ verzorgers van Dynamis,

Als school zitten we helaas al enige tijd zonder een gymleerkracht. Wij zijn uiteraard druk bezig om weer een vakdocent te krijgen. Echter, dit is tot op heden nog niet gelukt.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen voldoende beweging krijgen en hebben als team een tijdelijke oplossing gerealiseerd. Enkele leerkrachten die nog een bevoegdheid hebben om gymles te geven, zullen aan verschillende groepen spelles gaan geven. Dit houdt in dat er in de gymles spelactiviteiten worden gedaan zoals; tikkertje, trefbal, slagbal etc. De toestellessen zullen niet gegeven worden. Dit vinden wij niet verantwoord naar de kinderen. 

Het oude rooster is niet meer van toepassing, omdat we moeten schuiven met tijden. In het onderstaande rooster ziet u wanneer uw kind gym heeft en van welke leerkracht.

Op maandag zullen de kinderen van groep 8a zelfstandig naar de gymzaal gaan. Groep 7 zal die dag eindigen bij de gymzaal en vanuit daar zelfstandig naar huis of school gaan.

Groep 5 start dinsdag gewoon op school en zal met de leerkracht naar de gymzaal gaan.

Het kan zijn dat bepaalde groepen nog een tweede spel gymles hebben. Dit zal dan door hun eigen leerkracht met gymbevoegdheid gegeven gaan worden. Zij zullen dit persoonlijk met u communiceren. Het is helaas organisatorisch niet mogelijk om dit voor alle groepen te regelen. De andere groepen zullen meer beweegtijd inplannen in en rond de school.

We starten vanaf maandag a.s. met het nieuwe rooster.

 

Maandag:

08.15 uur - groep 8a (juf Miriam geeft gymles, meester Ruben geeft les aan groep 6)

09.15 uur - groep 6 (juf Miriam geeft gymles)

11.45 uur - groep 8b (meester Paul geeft gymles)

12.45 uur - groep 7 (meester Paul geeft gymles)

 

Dinsdag

08.30 uur - groep 5 (juf Davinia geeft gymles, juf Kelly / juf Racella geeft les aan groep 4) 

09.30 uur - groep 4 (juf Davinia geeft gymles)

12.15 uur - groep 2/3 (juf Jacqueline geeft gymles)

 

Team Dynamis.

gym gym